Инфохилфе Плус ги нуди услужните дејности советување и преводи                                                       Импресум  |   ОУП  |   Контакт
                 
Импресум |  ОУР |  Контакт  |  Раб.места | Заштита на податоци
Почетна -> Контакт

Контакт

Дали сте заинтересирани?

Стапете во контакт со нас!
Јавете ни се телефонски или пишете ни.

Infohilfe Plus
Königstraße 71
90402 Nürnberg

Tel.: +49 (0)911 - 93 258 23
Fax: +49 (0)911 - 93 258 24
E-Mail: kontakt@infohilfe-plus.de

 

Нашиот тим:

Ruzica Tadic Tomaz Ружица Тадич Томаз
Сопственичка / Управителка
Советување и преводи
Mobil: +49 (0)176 - 70 458 493
rttomaz@infohilfe-plus.de
Lidija Jahr-Weis Лидија Јар-Ваис, Дипл. Инж. (ВСС)
Советничка
Mobil: +49 (0)176 - 70 016 988
lidija.jahr-weis@infohilfe-plus.de
Anton Jukic Антон Јукич, М-р по европско право
Советник и овластен судски преведувач и толкувач за хрватски јазик
Mobil: +49 (0)173 - 35 462 02
ajukic@infohilfe-plus.de
Jasminka Grgic Јасминка Гргич
Овластена судска преведувачка и толкувачка за босански, хрватски и српски јазик
jasminka.grgic@infohilfe-plus.de
Maria Jardiolin-Weis Мариа Жардолен-Ваис
Овластена судска преведувачка за босански и хрватски јазик
Mobil: +49 (0)176 - 70 458 492
maria.weis@infohilfe-plus.de

 

Како да нѐ најдете

Во центарот на Нирнберг, само неколку минути одење оддалечени од главната железничка станица во Нирнберг, трамвајските линии У1, У2, У3 (U1, U2, U3) и автобус, како и од станицата „Hauptbahnhof“, во непосредна близина на „Königsturm“ ќе стигнете до нас со Јавниот сообраќај.

Ако доаѓате со возило ве молиме да ги користите паркиралиштата на главната железничка станица или паркиралиштата пред зградата кои не се бесплатни.

Ако доаѓате од аеродромот во Нирнберг до нас ќе дојдете со трамвај У2 (U-Bahnlinie „U2“) до станицата „Hauptbahnhof“. Следете го патоказот „Altstadt“ и ќе излезете директно на Königstraße. На само 200 метри од десната страна ќе не најдете нас.

 

 


Größere Karte anzeigen

 

 

Инфохилфе ги крши јазичните, културните и економските бариери и ви го отвара патот кон целта.

     Импресум |  ОУП |  Контакт  |  Jobs | Заштита на податоци